Vad tycker andra?

Bra jobbat!

Referenser

”Jag har arbetat med Cesar i ett års tid och är mer än nöjd. Han har den djupaste kunskapen om marketing på nätet, och är supersnabb och enkel att komma i kontakt med. Han har stor del i mitt företags utveckling, och kan bara gratulera alla som får jobba med honom.”

Pekka Koskinen

Xsensi AB

”Jag kan varmt rekommendera Cesar som leverantör av hemsidor och all nödvändig up to date information avseende effektivitet, marknadsföring och all relevant uppföljning. Cesars proaktiva & snabba arbete är en viktigt framgångsfaktor för oss.”

Lars Wahlström

Longstay Travel AB

”Med Cesars hjälp har jag en hemsida som uppfyller högsta standard och kontinuerlig förbättring av layout och funktion. Supernöjd med samarbetet. Alltid snabb respons när du behöver hjälp.”

Daniel Borbjerg

Hälsa och skönhet i skåne AB

”Cesar är otroligt pedagogisk och finns alltid där när jag behöver hjälp. Lyssnar på mina önskemål och kan läsa av hur jag vill ha min sida och gjorde sidan fantastiskt bra.”

Therese Wahlgren

Therese Wahlgren AB

”Cesar gör ett mycket bra jobb med stor kunskap och empati! Han sätter sig också in i företaget eller produkten han jobbar med, vilket är väldigt bra! ”

Håkan Nilsson

Starttiden AB

”Tackar Cesar för väl utfört arbete. Snabb återkoppling vid behov. Full med ideér i kombination med kunskap och förmåga att genomföra.”

Magnus Eklund

Citykiropraktikern AB

”Återigen tusen tack för allt! Utan dig hade jag inte kunnat kämpa för min dröm .. Jag menar dessa orden.”

Ismael Medawe

Contrivance AB

”Jag är nöjd med tjänsten Cesar levererar, trevligt bemötande, strukturerad arbetsteknik, proffessionel och väldigt kunning.”

Hamit Reyhanioglu

Etnomat AB

”Vi fick hjälp utav Cesar där han började med att analysera vår hemsida och det slutade med att inom ett par dagar fick vi en helt ny fantastisk hemsida (både utseende mässigt och fler menyer) samt chat funktion som våra kunder uppskattat. Ett stort tack och eloge som tog sin tid och hjälpa oss. Grym service upplevelse – Världsklass !!”

Peymon Azimi

La strada klagshamn

”Cesar hjälpte mig precis i starten av mitt företag. Utan hans engagemang och tillmötesgående sätt att arbeta hade jag haft svårt att marknadsföra mig. Cesars förmåga att snappa upp mina idéer och önskemål är beundransvärd. Inom kort kommer bolaget varumärkesskyddas. Tack Cesar för att du trodde på mig.”

Malin lund

Licence 2 clean AB

”Allt blir precis som man har föreställt sig, och det är därför jag anställer Cesar år efter år. Han är alltid kontaktbar och löser snabba förändringar efter behov”

Alexander Bermsten

Jägersro Stallcafé

”Cesar förstod vad vi ville förmedla via vår hemsida omgående. I en komplex bransch med höga krav på kommunikationen från hemsidan uppfyllde han alla krav och skapade något som alla våra investerare är stolta över”

James Roselin

Veritas & Victoria Invest AB

”Det var mycket positivt att få hjälp av Cesar när jag skulle skapa hemsidan till min butik. Cesar är otroligt kompetent och lyhörd och han levererar snabbt. Jag blev mycket nöjd Med resultatet.” Christina Due

CeeDee AB

”NMA har haft nöjet att få vår sida gjord av Cesar! Vi kunde inte vara mer nöjda med arbetet som han har lagt ner. Förutom ett alltid trevligt bemötande, så har han skills som är svåra att slå! Skulle rekommendera Cesar till vem som helst. Sidan har fungerat spotless sedan vi fick den levererad, och funktionerna bakom kommer ta oss framåt på många olika sätt! Vi känner oss 100% trygga, och kommer utan tvekan fortsätta att jobba med honom.”

Kamilla Persson

Nordic Model Agency

Hör av dig

Redo att prata?