Referenser

Jag har arbetat med Cesar i ett års tid och är mer än nöjd. Han har den djupaste kunskapen om marketing på nätet, och är supersnabb och enkel att komma i kontakt med. Han har stor del i mitt företags utveckling, och kan bara gratulera alla som får jobba med honom.

Pekka Koskinen, Xsensi AB

Jag kan varmt rekommendera Cesar som leverantör av hemsidor och all nödvändig up to date information avseende effektivitet, marknadsföring och all relevant uppföljning. Cesars proaktiva & snabba arbete är en viktigt framgångsfaktor för oss.

Lars Wahlström, Longstay Travel AB

Med Cesars hjälp har jag en hemsida som uppfyller högsta standard och kontinuerlig förbättring av layout och funktion. Supernöjd med samarbetet. Alltid snabb respons när du behöver hjälp.

Daniel Borbjerg, Hälsa och skönhet i skåne AB

Cesar är otroligt pedagogisk och finns alltid där när jag behöver hjälp. Lyssnar på mina önskemål och kan läsa av hur jag vill ha min sida och gjorde sidan fantastiskt bra.

Therese Wahlgren AB

Cesar gör ett mycket bra jobb med stor kunskap och empati! Han sätter sig också in i företaget eller produkten han jobbar med, vilket är väldigt bra!

Håkan Nilsson, Starttiden AB

Tackar Cesar för väl utfört arbete. Snabb återkoppling vid behov. Full med ideér i kombination med kunskap och förmåga att genomföra.

Magnus Eklund, Citykiropraktikern AB

Jag är nöjd med tjänsten Cesar levererar, trevligt bemötande, strukturerad arbetsteknik, proffessionel och väldigt kunning.

Hamit Reyhaniolgu, Etnomat AB

Vi fick hjälp utav Cesar där han började med att analysera vår hemsida och det slutade med att inom ett par dagar fick vi en helt ny fantastisk hemsida (både utseende mässigt och fler menyer) samt chat funktion som våra kunder uppskattat. Ett stort tack och eloge som tog sin tid och hjälpa oss. Grym service upplevelse – Världsklass !!

Peymon Azimi, La Strada Klagshamn

Cesar hjälpte mig precis i starten av mitt företag. Utan hans engagemang och tillmötesgående sätt att arbeta hade jag haft svårt att marknadsföra mig. Cesars förmåga att snappa upp mina idéer och önskemål är beundransvärd. Inom kort kommer bolaget varumärkesskyddas. Tack Cesar för att du trodde på mig.

Malin Lund, Licence 2 clean AB

Allt blir precis som man har föreställt sig, och det är därför jag anställer Cesar år efter år. Han är alltid kontaktbar och löser snabba förändringar efter behov

Alexander Bermsten, Jägersro Stallcafé

Cesar förstod vad vi ville förmedla via vår hemsida omgående. I en komplex bransch med höga krav på kommunikationen från hemsidan uppfyllde han alla krav och skapade något som alla våra investerare är stolta över

James Roselin, Veritas & Victoria AB

Det var mycket positivt att få hjälp av Cesar när jag skulle skapa hemsidan till min butik. Cesar är otroligt kompetent och lyhörd och han levererar snabbt. Jag blev mycket nöjd Med resultatet.

Christina Due, CeeDee AB

NMA har haft nöjet att få vår sida gjord av Cesar! Vi kunde inte vara mer nöjda med arbetet som han har lagt ner. Förutom ett alltid trevligt bemötande, så har han skills som är svåra att slå! Skulle rekommendera Cesar till vem som helst. Sidan har fungerat spotless sedan vi fick den levererad, och funktionerna bakom kommer ta oss framåt på många olika sätt! Vi känner oss 100% trygga, och kommer utan tvekan fortsätta att jobba med honom.

Kamilla Persson, Nordic Model Agency

Cesar har hjälpt oss med allt från professionell hemsida, marknadsföring vilket resulterat i en kraftig ökning av kundförfrågningar.

Rammannen

Redo att prata?

Berätta lite om vad du har i tankarna så tar vi det därifrån.