Min erfarenhet

Specialiserad på att bygga webbplatser, marknadsföra dem och följa upp med webbanalys.

Caio Cesar De Godoy

Arbetar mest i WordPress, Woocommerce, Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics och Photoshop. Har insikt från alla möjliga branscher efter 8 år som företagare och brinner för problemlösning och affärsutveckling. Innan dess tjänstgjorde jag i Försvarsmakten i totalt 3 år som bl.a. ISDA, radaroperatör och sambandsman.

Arbetslivserfarenhet

Caio Cesar AB

Webbstrateg

I dag arbetar jag som webbanalytiker och webbutvecklare i ett nätverk av otroligt talangfulla medarbetare. Tillsammans optimerar vi små som stora företag online.

2018-2019

Crealab

Webbutvecklare

Företaget startades februari 2011 med godkännande från försvarsmakten. Här arbetade jag som enmanskonsult med att hjälpa småföretagare med webbutveckling, digital marknadsföring och övergripande teknisk support.

2011-2017

Försvarsmakten

ISDA(Informationssystemdriftassistent)

Efter Nordic Battle Group fick jag en ny befattning som ISDA. Tjänsten innebar bl.a. utbildning inom antivirus, brandväggar, routrar, hårdvara, back up, felsökning av datorer, rädda filer från låsta datorer m.m.

2012

Försvarsmakten

Nordic Battle Group

Utbildades till Radaroperatör för Underrättelseenhet 23 som är en av världens modernaste markbaserade centralspaningsradarstationer. Fick även fördjupa mina kunskaper inom fordon, motorer samt körning. Erhöll även körkort för Bandvagn 309 (8 ton).

2010-2011

Bravida A/S

Monteringstekniker

Här började jag som teknisk montör. Efter 6 månader blev jag projektledare för ett GPS-projekt. GPS projektet gick ut på att skapa en digitalkarta där alla installationer och kopplingar längs tågspåren i Köpenhamn (400km tågspår) skulle GPS märkas. Projektet slutfördes inom angiven tid med endast hälften av de timmar som var budgeterade.

2009

Försvarsmakten

Nordic Battle Group

Efter värnplikten rekryterades jag till EU’s snabbinsatsstyrka som på 10 dagar ska kunna vara på plats varhelst i världen det uppstår kaos, konflikt eller naturkatastrofer. Här fick jag fördjupa mina förvärvade kunskaper. I tjänsten ingick även utbildning av såväl soldater som officerare.

2007-2008

Certifieringar

Google

Google Analytics certifiering

Säkerställer att jag kan de grundläggande funktionerna i Google Analytics (som t.ex. implementering av spårningskod, analys av grundrapporter, målinställning och kampanjspårning) samt mer avancerade funktioner (som t.ex datainsamling, bearbetning, konfiguration och mer komplexa analys- och marknadsföringsverktyg).

2019
Hör av dig

Redo att prata?