curriculum vitae

Min story

Utbildning

Nordens teknikerinstitut i malmö

Här utvecklade jag mina grundkunskaper inom datorkunskap och webdesign.

Försvarsmakten: Halmstad lv6

Värnpliktstjänstgöring vid Halmstad Lv6. Tjänstgjorde som sambandsman där jag stod för upprättande, konfigurering samt felsökning av försvarsmakten kommunikations system (TS900). Av 542 värnpliktiga var vi endast 6 st som fick betyget JA-9-9 (ingen fick högre). Tilldelad diplom för bästa sambandsman i min årskull.

Arbetslivserfarenhet

Beredskapssoldat i Nordic Battle Group

Efter värnplikten rekryterades jag till EU’s snabbinsatsstyrka som på 10 dagar ska kunna vara på plats varhelst i världen det uppstår kaos, konflikt eller naturkatastrofer. Här fick jag fördjupa mina förvärvade kunskaper. I tjänsten ingick även utbildning av såväl soldater som officerare.

Bravida A/s Danmark

Här började jag som teknisk montör. Efter 6 månader blev jag projektledare för ett GPS-projekt. GPS projektet gick ut på att skapa en digitalkarta där alla installationer och kopplingar längs tågspåren i Köpenhamn (400km tågspår) skulle GPS märkas. Projektet slutfördes inom angiven tid med endast hälften av de timmar som var budgeterade.

Beredskapssoldat i Nordic battle group

Utbildades till Radaroperatör för Underrättelseenhet 23 som är en av världens modernaste markbaserade centralspaningsradarstationer. Fick även fördjupa mina kunskaper inom fordon, motorer samt körning. Erhöll även körkort för Bandvagn 309 (8 ton).

Efter beredskapstiden fick jag en ny befattning som ISDA. Tjänsten innebar utbildning inom Antivirus, brandväggar, routrar, IP, DNS, DHCP, hårdvara, back up program, SQL, felsökning av datorer, rädda filer från låsta datorer m.m

Crealab/Inprivato

Företaget startades februari 2011 med godkännande från försvarsmakten. Här arbetade jag som enmanskonsult med att hjälpa småföretagare med webbutveckling, digital marknadsföring och övergripande teknisk support.

VD på Moretrade AB

Här började jag från noll och byggde två e-handelsbutiker som efter 8 månader hade en månadsomsättning på 80% av den initiala investeringen med en vinstmarginal på 25%.

Caio cesar ab

Internet tillhör oss alla, så att hjälpa småföretagare att nå ut till 3 miljarder människorna online genom att tillhandahålla en plattform i världsklass, utbildning och gratis böcker känns som ett meningsfullt sätt att investera både min tid och kompetens i.

Arbeta Smartare

Kontakt

Öppettider

Måndag-Fredag: 09:00 – 16:00

Lördag & Söndag: Stängt

Något viktigt