Försvarsmakten (NBG)

Efter värnplikten rekryterades jag till EU’s snabbinsatsstyrka som på 10 dagar ska kunna vara på plats varhelst i världen det uppstår kaos, konflikt eller naturkatastrofer. Här fick jag fördjupa mina förvärvade kunskaper. I tjänsten ingick även utbildning av såväl soldater som officerare.

Bravida A/S

Här började jag som teknisk montör. Efter 6 månader blev jag projektledare för ett GPS-projekt. GPS projektet gick ut på att skapa en digitalkarta där alla installationer och kopplingar längs tågspåren i Köpenhamn (400km tågspår) skulle GPS märkas. Projektet slutfördes inom angiven tid med endast hälften av de timmar som var budgeterade.

Försvarsmakten (NBG)

Utbildades till Radaroperatör för Underrättelseenhet 23 som är en av världens modernaste markbaserade centralspaningsradarstationer. Fick även fördjupa mina kunskaper inom fordon, motorer samt körning. Erhöll även körkort för Bandvagn 309 (8 ton).

Försvarsmakten (ISDA)

Efter Nordic Battle Group fick jag en ny befattning som ISDA. Tjänsten innebar bl.a. utbildning inom antivirus, brandväggar, routrar, hårdvara, back up, felsökning av datorer, rädda filer från låsta datorer m.m.

Crealab

Företaget startades februari 2011 med godkännande från försvarsmakten. Här arbetade jag som enmanskonsult med att hjälpa småföretagare med webbutveckling, digital marknadsföring och övergripande teknisk support.

Caio Cesar AB

I dag arbetar jag som webbanalytiker och webbutvecklare i ett nätverk av otroligt talangfulla medarbetare. Tillsammans optimerar vi små som stora företag online.